Clue

 

Clue ne oferă spre ascultare Un Deliciu muzical, condimentat cu colaborări fine și versuri picante.  Se recomandă ascultarea cu atenție, fără grabă. Dacă apar manifestări de fredonare, dorința de a înțelege fiecare vers sau chiar delectare auditivă intensă, vă rugăm apăsați butonul de replay!

După ce, la începutul anului 2009, Clue a contribuit la formarea Sicksound Crew alături de care a lansat primul album din România semnat de un întreg label, precum și seria ”SickSound Cyphers”, primul serial online de cyphere din hip-hop-ul românesc, iată că a venit momentul ca artistul să își lanseaza primul lui material solo.

Pe 15 mai, Clue lansează, pe site-ul său oficial, albumul ”Un Deliciu”. Materialul însumează experiența acumulată de artist în cei 7 ani de activitate muzicală, condimentate cu trăiri personale trecute pri filtrul poetic cu care acesta ne-a obișnuit deja. Toate acestea au fost aranjate pe fundaluri muzicale fine, menite să confere o experiență ”delicioasă” ascultătorului. Dacă ritmul nostru haotic de viață n-a obișnuit cu concepția conform căreia mai rapid e mai bine, dacă nu avem timp și dacă ne mulțumim cu ciorba muzicală de cantină care se vinde repede, dar e lipsită de gust, ”Un Deliciu” este desertul delicio pe care ne rezervăm timp să îl gustăm alături de un pahar de vin vechi, într-o seară ploioasă de primăvară.

Pe album găsim colaborări cu Butch, Barytone, Dj Maath, Dj Undoo, Esra, Exile, Fabiano, FaustGecko, Ibra & Fu, Kent Archie, Kepa, O.N., Pumn de țărână, Qishta și Reiki. La producție îi putem găsi pe Argatu, Forsaar, Havana, Illusionist, Mr. Smith, OMG Anto. și Sez., iar artwork-ul a fost realizat de Wix Graphics.

”Pot spune cu mâna pe inima că munca mea din ultimii doi ani a fost, și la propriu și la figurat, «Un deliciu». Am folosit ingrediente foarte bine alese, am adăugat arome fine, insesizabile, poate, pentru nasul superficial al consumatorului de fast-food muzical, dar care scaldă în plăcere papilele gustative ale gurmandului artistic. L-am gătit încet, la foc mic, pentru ca tu să il iei, să te așezi într-un fotoliu și să îl savurezi. Cu cât il consumi mai încet, cu atât te hrănește mai bine. „Un deliciu” e oglinda artistului ce incearca să schimbe oameni. E un cadou, nu o armă. Un cadou ce trebuie primit și dat apoi mai departe.” – Clue

Tracklist ”Un Deliciu”

1. Cheia către inimă (Intro)(prod. OMG Anto.)
2. Acasă (feat. Ibra & Fu)(prod. Argatu)
3. Un deliciu (feat. Barytone, Kent Archie & DJ Maath) (prod. ILLusionist)
4. Ciclopi (prod. Megiddo)
5. Infernul copiilor (feat. Gecko & Fabiano) (prod. Forsaar)
6. Liber să visez (feat. Esra & Reiki) (prod. Havana)
7. Pianista mută (feat. Reiki) (prod. Mr. Smith)
8. Cât de dor… (feat. Pumn de ţărână) (prod. Forsaar)
9. Pânza din pereţi (feat. Qishta) (prod. Forsaar)
10. F(t) (feat. Faust & Exile) (prod. Sez)
11. Războiul porcilor (feat. Kepa & Qishta) (prod. Havana)
12. Moment de luciditate II (feat. O.N., Butch & DJ Undoo) (prod. Mr. Smith)
13. Narcise (prod. OMG Anto.)
14. Puterea cuvântului (Outro) (prod. Havana)

Persoană de contact:
Ana-Maria ”Ami” Radu, PR Officer
Tel.: 0732 387 504
Mail: [email protected]

Clue:
https://www.facebook.com/ClueOfSickSound
http://www.youtube.com/ClueOfficial
http://www.clue.ro/