Criss Blaziny ofera la download gratuit pe blog-ul sau personal, albumul „Tatuat pe Creier„, plus o piesa noua, care se va gasi pe viitorul sau material intitulat „AntiCriss„.

Lansat pe 1 iulie 2010 la Hades Records, albumul „Tatuat pe Creier” semnat Criss Blaziny este acum disponibil si la download gratuit aici. Contine colaborari cu Skizzo Skillz, Mr. Levy, Tranda, Dj Undoo, Dj Limun, Doddy, G3n, Iza si Cosmina, de productie ocupandu-se Adapter, Lege, Sagace, Tranda, Heffe, Lu-k si Ortega. Albumul inca este disponibil si in forma fizica pentru cei ce doresc sa-l adauge in colectie si se poate comanda de aici.

Chiar sunt curios ce parare aveti despre asta! Este de pe viitorul album care se numeste AntiCriss. Este adresata celor care se duc in club si vad , aud totul cu incetinitorul, celor care se intreaba ” Ce caut eu aici?” , celor care care au bani putin la salariu si in club o ard sub deviza ” Sunt in club si par cu bani”, celor lenesi sa iasa in club , celor care nu se simt bine daca nu au ceva la bord, celor spontani si celor care spun acum ‘ Ce plm este cu melodia asta?”
Strainilor le place aici ptr ca sunt multe fete si totul e super ieftin ptr ei.