Cumicu - 16 mai (web cover)

Anul 2015 este un an plin de material bune și bine construite, iar albumul de față nu face excepție. Unul dintre cei mai reprezentativi MC din Cluj Napoca, Cumicu, revine cu cel de-al patrulea material solo ce poartă numele zile în care a fost și lansat, „16 mai”.

La o distanță de mai bine patru ani de la precedentul material solo, „C4”, artistul clujean revine cu un mult așteptat album pe care l-a anunțat și în cadrul evenimentului theJam #2 despre care noi v-am anunțat în recenzia acestui festival și despre care s-a discutat în interviul pe care artistul l-a acordat site-ului nostru anul trecut.

Coincidența cifrei 16 nu se oprește aici, acest număr fiind reprezentând ziua în care artistul sărbătorește o zi de naștere, dar și numărul de piese prezente pe album.

Întâlnim o mulține de colaborări cu următorii artiști: Aminda, DJ Wicked, Mahia Beldo, RomaNecredinciosul, RapMaster, Ais the Chef, DJ Undoo, Click, L-Joe și la fel de mulți producători: Alex Chițu (Enchizitu), Fanas, Commy, Bluu, NTCK, Kafu, Cruxfader, Style da Kid, Subsemnatu și ERU și Rahu.

„16 mai” poate fi ascultat începând de aseară pe canalul oficial de YouTube al artistului, iar în curând materialul va fi disponibil pentru comandă și descărcare pe pagina label-ului Bătrânu Records din care artistul face parte.

Mai jos aveți lista de piese atât în scris cât și în player-ul de pe YouTube.

Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Introducere
02. Omule
03. Ceva cu folos (feat. Aminda și DJ Wicked)
04. Stai lângă mine (feat. Mahia Beldo)
05. Aici (feat. RomaNecredinciosul)
06. Poezia mea (feat. Jimmy Măști)
07. Lasă că te sun io feat. RapMaster
08. Ce tre să faci (feat. Ais și DJ Undoo)
09. Fie ce-o fi
10. Hai să facem copii frumoși
11. Noi doi (feat. Click)
12. Nopțile în care (proiectele pierdute)
13. Făcuți pentru asta (feat Click și L-Joe)
14. Să nu uităm de ce
15. Gravissimo Forte
16. Trei, Nu doi (feat. DJ Wicked)