Album Deliric & Silent Strike (Ascultă Cumpără)UPDATE 26.12.2016: După ce materialul respectiv a fost lansat pe principalele platforme online, instrumentalele acestuia pot fi ascultate acum și pe YouTube. În urmă cu o zi, acestea au fost urcate integral pe canalul de YouTube al lui Silent Strike, motiv pentru care vă invit să le ascultați. De asemenea, vă reamintesc faptul că acești doi artiști au lansat producții video pentru două piese extrase din cadrul albumului: „Mâine” și „Eroare”.

Unul dintre cele mai așteptate albume realizate în hip hop-ul românesc este disponibil începând de astăzi. Proiectul pe care Deliric l-a început cu Silent Strike acum câțiva ani a ajuns, în sfârșit, în forma finală.

 Materialul conține 17 piese și dispune de două colaborări, acesta fiind cu EM și Alexandrina. Muzica albumului este realizată în întregime de către Silent Strike, mix-ul albmului este realizat de către Benzen la Cutover Studio, iar înregistrarea și mastering-ul au fost realizat de către Eusebio la Studio X.

 Noul album poate fi achiziționat, ascultat și descărcat de pe pagina lui Deliric, tot acolo găsiți contactele artiștilor pentru principalele rețele de muzică și socliazare, această adresă poate fi accesată aici:

www.deliric1.ro

 De asemenea, puteți asculta materialul și în continuarea acest articol:

Tracklist:

01. Antidot
02. Cursa
03. Trecător
04. Panopticon
05. Mâine (feat. EM)
06. Eroare
07. Tesla
08. Porc
09. Venin
10. Două
11. Simian
12. $efu
13. Independent
14. Plastic
15. Orașul
16. Gaia (feat. Alexandrina)
17. Alpha