Dj Undoo revine cu un nou material si un concurs pentru artisti. Materialul se numeste „Instrumentals vol.1” si contine 12 instrumentale ce pot fi folosite in cadrul concursului lansat de acesta, denumit „Rapperii au talent”. Mai multe detalii despre concurs si link-uri de descarcare pentru album puteti gasi putin mai jos.
Download 1
Download 2

Rapperii au talent

Ai o trupa sau canti solo, sau ai niste amici care fac asta de ceva timp si doresti sa auda cat mai multa lume de talentul respectiv, acum este ocazia.

Se alege un instrumental din acest volum produs de mine, se inregistreaza o melodie sau un frestyle care sa merita atentia ascultatorilor si apoi se trimite pe adresa de mail : office @ djundoo. ro

Pana la data de 1 Mai inclusiv Apoi o sa fac o selectie ajutat de un juriu de specialitate de pe scena Hip Hop si apoi fac un “Mixtape” care cu ajutorul site-urilor partenere de profil va avea parte de cat mai multa expunere.

– Asculti, alegi instrumentalul dorit.
– Inregistrezi in conditii de calitate maxima (Alege un studio de inregistrari) si trimiti piesa la calitate maxima pe adresa de mail mentionata.( office @ djundoo. ro)
– Nu face piesa publica pana la terminarea concursului.
– Poti sa modifici structura instrumentalelor in functie de versurile tale.( durata sau ordinea partilor din instrumental)

Ce castigi? Experienta si expunere :)

Succes si spor la treaba!
Pace la toata lumea!

Aici poti asculta si descarca instrumentalele
http://djundoo.bandcamp.com/album/instrumentals-vol-1

Aici gasesti arhiva cu ele.
http://www.mediafire.com/?2wmbksyz72bydij