El Nino

  Odată cu împlinirea vârstei de treizeci de ani, El Nino a lansat un nou material discografic. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul serii de ieri, când artistul respectiv a urcat albumul pe canalul său de Youtube. Materialul poartă denumirea de „Binecuvântat” și conține douăzeci și unu de track-uri. În cadrul acestora există colaborări cu următorii artiști: Ramona Nerra, JO, Miru, Phunk B, Samurai, Stres, Spectru, Deliric, Sișu Tudor, Karie și Cabron. Lista producției audio este compusă din următorii producători: Spectru, KENZO, DJ Twist, Shmirghel, Grozilla, Dennis, Junk și gAZAh.

 Piesa care poartă numele albumului beneficiază și de un videoclip. Imaginea a fost asigurată de către Jean Blagoi & Alex Tuturescu, acesta din urmă ocupându-se și de montaj. Grafica este realizată de Markus Fleischer (Markus GFX). De asemenea, pe pagina de Facebook a lui El Nino există un concurs legat de acest videoclip.

 Totodată, El Nino pornește într-un turneu de lansare pentru acest nou material. Primul concert va avea loc în această seară, în Constanța. Următoarele evenimente se vor desfășura în: Galați, Timișoara, București și Slatina. Pentru mai multe detalii despre concerte, vă invit să accesați acest link.

 Încă nu există detalii referitoare la apariția în format fizic a materialului „Binecuvântat”, însă, cel mai probabil, acesta va apărea pe www.elninoshop.com.

 În final, vă doresc vizionare și audiție plăcută!