El Nino și Samurai

el-nino-si-samurai-familia-album  În urmă cu două zile, El Nino și Samurai au susținut un concert de lansare în București. Acesta a fost dedicat noului lor album intitulat „Familia”. Materialul respectiv este disponibil spre a fi ascultat integral pe YouTube. Tracklistul este compus din treisprezece piese, iar două dintre ele beneficiază de videoclip. Este vorba despre „Răbdarea”, care este o colaborare cu Karie și Bocaseca și despre „Tinerețea”.

 Producția audio este realizată de opt producători diferiți. Numele acestora sunt: Smirghel, Carpatin Beats, Criminalle, Villain, DJ Twist, AMAVI, Kid Flash și Mares Vladimir. Colaborările din cadrul materialului sunt realizate alături de următorii artiști: Alina, Karie, Bocaseca, Miru, Mutu și Corina.

 Albumul „Familia” poate fi achiziționat prin intermediul magazinului online al lui Samurai, la prețul de treizeci de lei. Totodată, în cadrul magazinului se regăsesc și noi articole vestimentare care promovează materialul respectiv.

 Vă aduc la cunoștință faptul că acești doi artiști urmează să concerteze pe data de doi Decembrie, în Cafe-Teatru Play din Craiova.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!