El Nino tocmai a lansat albumul „Un film de oscar” si a fost pus la dispozitia voastra gratuit pe internet. 
   ” Dupa 3 ani de munca, 50 de piese inregistrate in 5 studiouri, beaturi de la 13 producatori, nopti nedormite, folii de Cipralex şi to’felu de tigari, “Un film de Oscar” e gata şi circula liber pe net. Linkul de download se gaseste pe pagina oficiala de facebook.

    Albumul prezinta 17 piese special alese din cele 50 de piese initiale, si contine colaborari cu artisti ca: Dragonu’, Cedry2k, Sisu, Camuflaj, Mr. Levy, Fanas, DJ Limun, DJ Hash si Nostradamus.

    Mixajul si masterizarea au fost realizate, in mare parte, de Nostradamus, cu exceptia a 4 piese ce au fost lucrate de Rufi, Hip si Camuflaj Music.

    Beaturile sunt semnate de producatori ca: Rappy, Keri, Fanas, Phosillah, DJ Twist, Style’da’kid, Bobby (de la Voicecutz), Star, Camuflaj Music, Bufu, Gaza, Lu-k Beats si Nostradamus.

    Cumparati albumul in original. Sustineti artistul. Pentru ca nu poti sa faci muzica, cand te intrebi “ce mananc azi”! Pentru a comanda “Un film de Oscar”, mail la [email protected] cu nume, adresa si numar de telefon.

    Lansarea albumului in Bucuresti va avea loc pe 28 noiembrie, detalii iminente.