Album ERROR - Un camion de cuvinte in stil liber (ascultă  tracklist) (web cover)

Un camion de cuvinte în stil liber” este materialul semnat de către ERROR, un tânăr MC din București pe care l-am promovat pe site-ul nostru.

Exercițiu liric”, „Marș” și „Tramvaiu’ de 07:00” sunt trei din cele paisprezece piese ale albumului ce beneficiază de articole pe site-ul nostru. Cel din urmă fiind însoțit si de un videoclip simplu realizat de către artist.

Așadar începând de astăzi puteți asculta întregul material pe canalul de YouTube, el venind în întampinarea unui mixtape la care momentan se lucrează, dar și a albumului propriu-zis pe care Rusănescu Robert îl pregătește, intitulat „Intrare prin efractie.

Am adăugat la sfârsitul articolului și o descriere din partea artistului din care puteți afla mai multe informații cu privire la aceste material, dar și o filmare din deschiderea concertului de lansare al albumului „Ore suplimentare”, semnat de către Ateliere de Creație.

Mai jos aveți și tracklistul. Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Drogul liniat pe boxe
02. Marș
03. Cârnați
04. Tramvaiu’ de 07:00
05. Aminocalm
06. Când suntem proști
07. Exercițiu liric
08. Altarul păcatelor
09. Curte de tataielitician
10. Un puști
11. Nu-s eu genu’ ăla
12. Aberez
13. Poftim datele problemei
14. Simulator

Și a ieșit și ultima scriere din proiectul „Un camion de cuvinte in stil liber”. Un proiect pe care l-am pornit cu scopul de a vă ține urechile ocupate până când iese ceva mai solid. Unele poate ar fi ajuns la gunoi, unele poate ar fi fost modificate pe ici, pe colo și șlefuite pentru a le scoate într-o formă de album sau de mixtape, așa că am zis să merg cu un maldăr de foi în subsol la Benzen și să trag ce-mi vine la mână.

Intrare prin efracție” a fost prima piesă concretizată, borna 0, și se dorește ca fiind o piesă care anuntă albumul cu același nume, iar în momentul în care am scos „Exercițiu liric”, am zis să dau drumul și la ceva mai lucrat, între atâtea, de umplutură.

Pot să anunț că înainte de album o să mai dau drumul la un mixtape, pentru că vreau să scap de tot ce am scris până acum și să scriu proaspat (la zi) pentru viitoarele materiale.

* „Un puşti” accentuează mai mult decât celelalte piese reticența mea față de munca la birou, cu șefi incapabili și mai ales lipsa mea de chef. Ia cu paiu’!