Faust si Manafique - Strictul necesar

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material discografic din partea unui artist îndrăgit al undeground-ului românesc, și anume Faust.

 Astfel, pe lângă „Tărâmul Nicăieri” (2014) și „Peste Pământ” (2015), artistul are „la activ” un alt material intitulat „Strictul Necesar”, pentru realizarea căruia a colaborat cu beatmaker-ul Manafique, care se face responsabil de partea de producție a întregului album.

  Până în momentul de față, aceștia au lansat piese menite să promoveze albumul respectiv, printre care se numără „Între pereți”, „Strictul Necesar” și „Răbdare”. Acestora li se alătură alte unsprezece piese, ce formează tracklist-ul albumului, care numără paisprezece piese și este următorul:

01. Intro
02. Glas feat. SMK
03. Așa cum crezi feat. Bocaseca
04. Între pereți
05. Piese cu mesaj
06. Trăiesc pentru Hip-Hop feat. Veriga Lipsă, Phunk B & J Saw
07. Interludiu
08. Mintea pleacă feat. romaNecredinciosu & narcoBranco
09. Arbitru feat. Phunk B
10. Răbdare feat. J Saw
11. Rute feat. Dspekt
12. Fantasme
13. Strictul Necesar
14. Outro

 Din tracklist-ul afișat mai sus, puteți vedea că artiștii cu care Faust și Manafique au colaborat sunt SMK, Bocaseca, Veriga Lipsă, Phunk B, J Saw, romaNecredinciosu, narcoBranco și Dspekt.

 Întreg materialul este disponibil spre a fi ascultat prin intermediul canalului de YouTube al lui Faust. De asemenea, albumul este disponibil spre a fi achiziționat în format fizic, mai multe detalii referitoare la acest lucru putând fi găsite aici.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!