J. Cole

j-cole-4-your-eyez-only-album-coperta  Pe parcursul zilei de astăzi, J. Cole a lansat cel de-al patrulea album din discografia sa. Acesta poartă denumirea de „4 Your Eyez Only” și beneficiază de zece trackuri. În cadrul său nu există nici o colaborare alături de un alt artist. Acest aspect îi oferă șansa lui Cole de a realiza din nou o dublă certificare cu platină, fără ajutorul unei colaborări. Spun „din nou” căci „2014 Forest Hills Drive” a primit această distincție în urmă cu două luni.

 „4 Your Eyez Only” poate fi achiziționat prin intermediul iTunes, unde îl și puteți asculta. Totuși, el nu a fost lansat încă pe platforme precum YouTube sau SoundCloud, motiv pentru care audiția sa trebuie plătită. Odată cu lansarea noului album pe alte platforme, noi vă vom aduce la cunoștință acest lucru. Tracklistul este următorul:

j-cole-4-your-eyez-only-album-coperta De asemenea, vă invit să vizionați cele mai recente videoclipuri lansate de către J. Cole, pentru următoarele piese: „False Prophets” și „Everybody dies”. Acestea fiind spuse, vă doresc vizionare și audiție plăcută!