Pandemie LexicalăNe începem ziua cu un nou album, și anume „Pandemie Lexicală” – un amestec de piese care nu reprezintă genul de „rap care să intre și să iasă pe-o ureche”, lansat de către Jager în decursul zilei de ieri.

Acesta este ultimul album solo semnat de către artist, urmând să-și continue cariera de MC în formula Gun Fu, alături de colegul său de trupă Sifu DexStar.

Mesajul transmis de către Jager prin intermediul acestui material este unul diversificat, fie că ne vorbește despre industria muzicală de la noi, despre pseudo-mcs sau alte aspecte.

Pe lângă cele trei piese lansate anterior pe contul de YouTube al trupei Gun Fu, și anume „Testament”, „Pe Unde” și „Când Venim”, apar încă opt piese care alcătuiesc tracklist-ul albumului – care numără 11 piese, un număr relativ mic comparativ cu primul său album solo „Cel mai album” al cărui tracklist conține 15 piese. Însă am ajuns să constat că în rap nu contează nicidecum cantitatea, ci calitatea.

Precum cele trei piese menționate mai sus, și artwork-ul a fost făcut public mai devreme, acesta fiind realizat de către Ovidiu Călin.

Pe lângă colaborarea cu Sifu – colegul său de trupă, Jager a ales să colaboreze și cu alți artiști precum Sketch – care este prezent pe o mare parte din piesele de pe album, Ryna, Ferat, DJ Pilu, EyeKon și I-Gura.

Partea de producție a fost asigurată de către Sifu, SMK, Bluu, Omu Gnom, Manafique, Zache și EyeKon, cel din urmă ocupându-se și de mix/master-ul fiecărei piese.

Albumul va fi disponibil și în format fizic în zilele următoare, acesta putând fi comandat de pe [email protected]

Tracklist-ul albumului este următorul:

01.Speranța
02. Pe Unde (feat. Sketch & Ryna)
03. Industria (feat. Ferat & Sketch)
04. Mileniu’ 3.
05. Bagabonți
06. Cum? (feat. DJ Pilu)
07 .Celălalt om.
08. Alt desen (feat. Sifu)
09. Când venim (feat. EyeKon & Sifu)
10. Totu-i pe dos (feat. Sketch)
11. Testament (feat. Sketch & I-Gura).

Audiție plăcută!