Dupa cum v-am anuntat si zilele trecute, Mario V a lansat noul sau album ce poate fi comandat incepand de astazi.

Colaborand cu labelul trupei B.U.G. Mafia (Casa Productions), Mario V a aparut pe unele din cele mai prolifice albume din Romania, semnate de artisti si trupe ca B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Bitza, JerryCo, M&G, dobandind o amprenta foarte bine definita ca stil de interpretare. Timbrul cald si liniile melodice elegante, sunt atuurile care au transformat colaborarile in adevarate piese de rezistenta de-a lungul timpului.

Povestea albumului “Liber Pe Pamant” incepe in anul 2005, cand Mario V alege ideile pentru piese si majoritatea instrumentalelor, acestea din urma fiind reeditate cu Tataee (B.U.G. Mafia) si Grasu XXL. Pe parcurs, albumul se imbogateste cu doua productii semnate de Nicalai (Dj Swamp ex B.U.G. Mafia) si inca una de Grasu XXL in colaborare cu Nicalai. Versurile pieselor sunt scrise de Mario V si artistii cu care a colaborat. Pe alocuri a contribuit ca supervizor si Caddillac (B.U.G. Mafia), iar versurile piesei „Genul Meu” sunt scrise de JerryCo.

Albumul “Liber Pe Pamant” contine 14 piese plus patru remix-uri si colaborari cu Tataee, Caddillac, Grasu XXL, JerryCo, OvP si Adriana Vlad. Pe site-ul mariovoficial.com si pe contul de YouTube, au fost lansate cinci piese promo: “Liber Pe Pamant (cu Caddillac)”, “Genul Meu”, “Miliardar In Sentimente”, “Tentatii (cu OvP)” si “Talent Divin (cu Grasu XXL)”, iar pe 23 Mai 2012, Mario V a lansat primul sau videoclip: “Nopti De Foc (cu Adriana Vlad)”.

Se poate considera a fi un album elegant, clasic, cu un aer vintage, datorita unor elemente precum chitarile inregistrate live, tobele curate si ritmurile simple, dar pe de alta parte, unele productii au abordari surprinzator de proaspete, obtinute prin sound-ul sintetic si mult mai actual.

“Liber Pe Pamant” este practic un material de colectie ce vine pe suport fizic pentru a intregi lista albumelor lansate de Casa Productions si anume “Grasu XXL – Curaj” si “M&G – Asalt Raggafonic”. Un album de suflet, in care speranta si sacrificiile, curajul si teama, esecul si victoria, se intrepatrund natural ca in fiecare dintre noi. Este destinat in special celor care stiu sa pretuiasca cea mai importanta piesa din puzzle-ul numit viata… si anume libertatea.

Comanda