La scurt timp de la lansarea videoclipului „Nopti de foc”, Mario V ne anunta ca va lansa pe 28 mai 2012 albumul ce va purta numele „Liber Pe Pamant”. Materialul va avea 14 track-uri + 4 remixuri si ii va avea ca invitati pe Tataee, Caddillac, Grasu XXL, JerryCo, O.v.P si Adriana Vlad. Mai multe detalii va oferim putin mai jos.

Luni, 28 Mai, Mario V lanseaza primul sau album din cariera. Albumul se numeste “Liber Pe Pamant” si va putea fi comandat online pe suport de CD de pe site-urile bronews.com, www.hiphopnews.ro si www.hiphopkulture.ro.

Primele 150 de cd-uri vor ajunge la fani cu semnatura lui Mario V.

Povestea albumului “Liber Pe Pamant” incepe in anul 2005, cand Mario V alege ideile pentru piese si majoritatea instrumentalelor, acestea din urma fiind apoi reeditate cu Tataee (B.U.G. Mafia) si Grasu XXL. Pe parcurs, albumul se imbogateste cu doua productii semnate de Nicalai (Dj Swamp ex B.U.G. Mafia) si inca una de Grasu XXL in colaborare cu Nicalai.

Versurile pieselor sunt scrise de Mario V si artistii cu care a colaborat. Pe alocuri a contribuit ca supervizor si Caddillac (B.U.G. Mafia), iar versurile piesei „Genul Meu” sunt scrise de JerryCo.

Albumul “Liber Pe Pamant” contine 14 piese plus patru remix-uri si colaborari cu Tataee, Caddillac, Grasu XXL, JerryCo, O.v.P şi Adriana Vlad.