Zilele trecute v-am prezentat artwork-ul viitorului album pe care il va lansa Mary J. Blige. Astazi tin sa va familiarizez si cu tracklist-ul. Materialul contine piese la care au lucrat printre altii: Rick Ross, Nas, sau Beyonce.

1. Next Level
2. 25/8
3. Feel Inside feat. NAS
4. Midnight Drive feat. Brook Lynn
5. Don’t Mind
6. No Condition
7. Loving A Woman feat. Beyonce’
8. Mr. Wrong
9. Empty Prayers
10. Why feat. Rick Ross
11. Masterpiece
12. Living Proof
13. Describe
14. You Know U Want This

Deluxe Edition:

15. Journey Continues
16. Miss Me With That
17. Someone to Love Me (Naked) feat. Lil Wayne & Diddy