Album MMC & Illmatic Beats - Definiții (Copertă)

 După primul material lansat de MMC, la inceputul lunii februarie, mai exact mixtape-ul „Sunt pe drum„, acesta a lansat acum câteva zile și albumul oficial, intitulat „Definiții”.

 „Definitii”, realizat în colaborare cu Illmatic Beats, reprezintă primul album lansat de MMC, sub egida SwallowRecords și Noul Cișmigiu. Materialul cuprinde 14 track-uri, iar trei dintre ele beneficiază de videoclipuri.

 Pe numele său din buletin, Mocanu Mădălin, a colaborat pentru acest album cu: Chimie, Bianca Ilieș, AbSsent, Vlad Flueraru, Johnny M și Claudia Dragomir. Producția integrală a fost asigurată de Illmatic Beats, fiind originar din Călărași, precum MMC.

 După cum spuneam mai sus, materialul numără trei videoclipuri, două dintre acestea fiind reprezentate de piesa „Umbre” feat. Chimie și Bianca Ilies, piesă care a înregistrat un număr mare de vizualizari, dar si dublul clip lansat de MMC la inceputul acestui an, „A venit vremea / Brother” feat. Claudia Dragomir, Vlad Flueraru și JohnnyM.

 Albumul s-a lansat pe data de 15 februarie si este disponibil, atât pe YouTube pentru a fi ascultat, cât si pe diverse platformele digitale, dar si in format fizic, pretul albumului fiind de 20 de lei.

 Mai jos găsiți lista de piese și puteți asculta acest material.

 Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Intro (cum se intră?)
02. A venit vremea feat. Claudia Dragomir
03. Brother feat. Vlad Flueraru & Johnny M.
04. Skit (flirtatul)
95. O zi feat. Johnny M.
06. Skit (timpul)
07. Clepsidra
08. Pot
09. Umbrea feat. Chimie & Bianca Ilieș
10. Orașul feat. AbSsent
11. Sufletul
12. Skit (alo, băeatu’)
13. Nebun
14. Outro