Omu Gnom

După cum bine știți, astăzi, 15 mai, unul dintre cei mai apreciați artiști ai hip hop-ului românesc și anume Omu Gnom, lansează cea de-a doua parte a materialului intitulat ”Atenție la neatenție”. Prima parte a acestui album a fost lansată pe data de 1 Decebrie a anului 2013,  conținând 11 track-uri dintre care și trei colaborări alături de DJ Pilu, producția muzicală fiind semnată de Gnom în totalitate.

Acum, în partea a II-a, artistul ne încântă cu 14 track-uri printre care se numără și colaborări cu artiști precum Carbon, Măcel Mai Chill, Krem, Ateliere de Creație, Faust, Traian, Jager, DJ GreWu, DJ Pilu, Exile & Mistic.

În final, vă anunțăm că albumul ”Atenție la neatenție partea a II-a” poate fi downloadat și achiziționat de pe site-ul oficial al lui Gnom și vă transmitem câteva cuvinte din partea acestuia:

Astazi fiind ziua mea, cadoul meu pentru mine si pentru voi este noul album. Atentie la neatentie II este disponibil la download gratuit si poate fi si achizitionat in original pentru cei ce vor sa sustina artistul! Baga o ureche!