Dupa ce a ajuns pe pagina online a televiziunii MTV cu clipul piesei „Sky of Love” extras de pe albumul „From Paris With Love”. Artistul si producatorul californian, Paris Jones revine in atentia tuturor, cu un nou album. Acesta ne-a oferit in exclusivitate pentru un site romanesc, cel mai nou album al sau „The Black Hour”.

Albumul contine opt piese dintre care 6 sunt in colaborare cu artisti ca: Like de la Pac Div, Uness, Nitty Scott MC si multi altii, iar „Pop A Bottle” si „The Wire” sunt piese cantate solo, ceea ce ii pune in evidenta vocea speciala.

Proiectul muzical este dedicat, din tot sufletul si cu toata dragostea, fanilor. Acesta nu incearca sa sparga piata cu nou EP, insa vrea sa isi exprime trairile prin muzica. Melodiile au o incarcaura emotionala mai speciala, albumul fiind un fel de jurnal al vremurilor nu tocmai fericite din viata tanarului Paris.

Acesta isi descrie albumul ca fiind:

The Black Hour Ep is a gift to my fans and all those who love music from the soul. This isn’t my attempt at making a hit. It’s a lyrical memoir about a dark time in my life. This dark period has been condensed into 8 songs. Hopefully, my darkest hour, will bring you your brightest.

Mai jos aveti coperta cu trackliste-ul inclus, un player cu ajutorul caruia puteti asculta piesele de pe album, direct de pe site-ul nostru, si optiunea de download. Feel the music!

Paris Jones „The Black Hour EP” by parisjonesprivate

DOWNLOAD