Phunk B - Nu mi-e frica de moarte

 Lui Phunk B nu îi este frică de moarte, iar nouă nu ne este frică să împărtășim cu voi noul material discografic pe care acesta l-a lansat, atât în mediul online, cât și la el acasă, în Constanța, pe parcursul serii de ieri.

 Astfel, începând de ieri, albumul intitulat „Nu mi-e frică de moarte” este disponibil spre a fi ascultat prin intermediul platformei SoundCloud.

 După cum ați putut afla într-un articol anterior, acesta numără nouă piese, care sunt structurate în trei părți: „Jignirea”, „Analgezicul” și „Omagiul”. Printre acestea, se găsesc colaborări cu mai mulți artiști ai underground-ului românesc, o mare parte producători, singura colaborare, în ceea ce privește partea de interpretare, fiind cea cu Vlad Dobrescu.

 Albumul „Nu mi-e frică de moarte” se prezintă ca un album de maturitate, ca o dovadă a evoluției artistului, fiind mult mai reușit decât primul său material discografic, conform spuselor lui Phunk B. De acest lucru vă puteți convinge singuri, ascultându-l în continuare:

 În altă ordine de idei, astăzi, Phunk B va ajunge în Ploiești, pentru a susține un concert de lansare al albumului respectiv. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.