Pusha T a dat publicitatii tracklist-ul viitorului sau album „Fear Of God: Let Us Pray EP” care va aparea pe 23 august. Acesta contine si piese cu care deja v-ati obisnuit dupa mixtape-ul „Fear Of God„, printre care si „Amen„, realizata impreuna cu Kanye West si Young Jeezy.

1. Changing Of The Guards (Feat. Diddy)
2. Amen (Feat. Kanye West & Young Jeezy)
3. Trouble On My Mind (Feat. Tyler, The Creator)
4. What Dreams Are Made Of
5. O There It Is
6. Feeling Myself (Feat. Kevin Cossom)
7. Raid (Feat. 50 Cent & Pharrell)
8. My God
9. I Still Wanna (Feat. Rick Ross & Ab Liva)