Coperta acestui album este una foarte ciudata. In ceea ce priveste componenta materialului, puteti sa aruncati o privire mai jos. Toate piesele sunt produse de Black Milk. Albumul „Random Axe” va fi lansat pe 14 iunie sub marca Duck Down Music.

1. Zoo Drugs
2. Random Call
3. Black Ops feat. Fat Ray
4. Chewbacca feat. Roc Marciano
5. The Hex
6. Understand This
7. Everybody, Nobody, Somebody
8. Jahphy Joe feat. Melanie Rutherford & Danny Brown
9. The Karate Kid
10. Never Back Down
11. Monster Babies
12. Shirley C feat. Fatt Father
13. Another One feat. Rock & Trick Trick
14. 4 In The Box
15. Outro Smoutro