Dupa materialul “Peste Ani”, RimeZic lanseaza un nou proiect: “Naturale vol. 1”. Materialul contine nu mai putin de 18 piese,  care au fost atent alese dintr-un proiect de 92 de melodii. Pe fiecare track se pot simti influente diferite:  gangsta rap / hip hop.

Totu’ are un inceput, si uite ca am inceput sa pun stalpii proectului de 92 anuntat.Am lucrat in jur de 40 de piese din care am ales 18 pentru Volumul 1.Asi vrea sa spun mai multe despre album, dar nu pot…albumu asta chiar vorbeste cu tine…Am colaborat in general cu “oameni de’ai casei” si un feat de care sunt foarte multumit, ce-l cu Giovanni cu care nu am mai colaborat pana in prezent.

Piesele au o ordine “Naturala” si nu m-am staduit sa fixez foarte bine un track list, ordinea fiind alfabetica.

Am lucrat in jur de 2 ani la acest proect si sunt destul de multumit de ce a iesit, chiar daca nu e “compunere” 100%, inca nu sant destul de motivat…Gresala mea..

Am decis sa dau albumu moca din simplu fapt ca nimeni nu mai vinde, asa ca daca iti place si consideri ca vrei sa cumperi, cumperi, dar decat sa dai bani si dupaia sa-l dai de pamant ca nu-i ce-ai vrut, mai bine “pierd” yo.

Banii de pe CD-uri o sa-i investesc intr-un videoclip in colaborare cu Tagg de la Zombie THC.

Sa nu ne mai lungim cu vorbaria fi geana pe www.rimezic.blogspot.com pentru a putea descarca gratuit vol. 1 Naturale semnat RimeZic.”

Tracklist:

01. 06.12.2009
02. Asa Bagabonteste
03. Chiar Or’ Ce cu Giovanni
04. De la A la Z
05. Feel Me cu Kafu
06. Filmu’ Vietii
07. La Tot Sa Pun Capac cu Reiki
08. Lectii De Viata
09. Mi-am Luat Cafeaua
10. My Life Is Night Life
11. NATURALE
12. Nu Vom Mai Rabda
13. Pizdele Se Oftica
14. Stay Here With Me cu Reiki
15. Totu’ cu Cumicu
16. Tupeu De A Zambi
17. Visu’ Meu
18. Visul Romanesc

DOWNLOAD