Sadistik & KnoDupă cum vă anunțam luna trecută, Sadistik și Kno (membru CunninLynguists) s-au gândit să dea naștere unui proiect muzical care să-i aibă drept „protagoniști”. Colaborarea dintre cei doi nu este ceva nou, deoarece Kno a fost unul din invitații lui Sadistik de pe albumul „Flowers For My Father”, și invers, Sadistik a fost invitatul celor de la CunninLynguists pe albumul „Strange Journey Vol. 3”.

Numele materialului semnat de Sadistik & Kno este „Phantom Limbs” iar lansarea sa a avut loc astăzi prin intermediul Dirty Decibels Records. Până la lansarea propriu-zisă a materialului au fost lansate în mediul online două dintre cele șapte piese ce alcătuiesc tracklist-ul EP-ului. Este vorba despre „To Be In Love” și „Daydreams”, prima fiind însoțită de un videoclip ce poate fi vizionat aici.

Invitații de pe acest EP sunt Sheisty Christ, Chino XL, Metasota și JMSN. Este de la sine înțeles faptul că de producția acestuia s-a ocupat Kno, care apare cu o strofă pe cea de-a treia piesă de pe EP intitulată „Hers Forever”.

Mai jos aveți tracklist-ul EP-ului:

01. The Darkness

02. To Be In Love

03. Hers Forever

04. Phantom Limbs

05. Daydreams (feat. JMSN)

06. Unaware (feat. Chino XL, Sheisty Christ, Metasota)

07. In Heaven

Audiție plăcută!