Samurai

 Un nou material discografic din partea lui Samurai a fost lansat pe parcursul serii de ieri, integral, pe platforma YouTube. Despre acesta ați putut afla prin intermediul pieselor lansate anterior de către MC cu scopul promovării sale, printre ele numărându-se o parte dintre cele 17 care îi alcătuiesc tracklist-ul.

 Numele albumului este „Dedicat suflet și trup” iar cei alături de care Samurai a colaborat sunt Underman, El Nino, Sișu Tudor, Bocaseca, Spectru, Stres, Jianu, Karie și nu numai.

 În ceea ce privește producția audio a materialului, Samurai a fost ajutat de către Junk, XPL, Criminalle, AMAVI, Carpatin Beats și Kenzo. Karie este cel care a realizat mixajul și masterizarea, precum și producțiile adiționale. Artwork-ul disponibil în două forme, una feminină și una masculină, a fost realizat de către Paul Vîrlan.

 Materialul sus-menționat este disponibil și în format fizic, urmând să beneficieze de concerte de lansare. Unul dintre acestea a avut loc aseară, în Constanța, iar următorul va avea loc pe 9 aprilie, în București.

 Audiție plăcută!