sisu-tudor  Sișu Tudor a lansat noul său album, ce poartă denumirea de „Symphonia”, în mediul online, mai precis pe canalul său de YouTube. După cum puteți observa și în poza tracklistului de mai sus, materialul conține 19 piese și colaborări cu diverși artiști din România, atât din cultura hip-hop, cât și din afara acesteia. De menționat este faptul că în cadrul piesei cu numărul 13 se regăsește și Ska-nk, nume care nu apare în poza respectivă.

 Piesele au fost înregistrare la Uzinele 16/GBS, în afară de „Ultimii ani”, a cărei înregistrare a avut loc la Seek Music Studio. Instrumentalele au fost produse de către CPR Production, Presto, Jhonny Dev, Dj Twist, Smirghel, Mahia Beldo, Soundboy, Angeles, Prime XCVII, MD Beatz, Shift, Lege, Anno Domini, Neamtzu, Lu-K Beats și MLK. De asemenea, mixajul și masterizarea au fost realizate de către Tyler Mehlenbecher / Rappy, în afară de piesa menționată la începutul acestui paragraf, unde mix/masterul poartă semnătura CPR Productions & Marius Feder.

 Probabil că albumul „Symphonia” va putea fi achiziționat prin intermediul www.sisutudorshop.com, în viitorul apropiat. Totodată, vă reamintesc de faptul că în această seară, Sișu Tudor va susține un concert de lansare pentru materialul respectiv, în București.

 Audiție plăcută!