Este vineri seară și, pentru o parte dintre noi, este week-end. După o săptămână de lucru ajungi acasă, te așezi comod în pat la calculator și te gândești ce să mai asculți. Ei bine, recomandarea mea este proaspătul album al lui Swift (In Extremis/SickSound Crew), Anger Management.

Tu ce faci când te enervezi?

La această întrebare Swift a răspuns cu un material de 11 track-uri fiecare având scopul de a reda starea prin care a trecut în decursul a un an de zile.

Materialul se numește „Anger Management” și este primul material care iese din fabrica SickSound. Producția materialului este asigurată de către: Xpl, ILLusionist, Megiddo, Havana, Loopescu, Anto., Kenzo și Spot. Pe lângă membri SickSound Crew (The Bridge Committee, Esra, Clue și Qishta) invitați sunt: Krem, membrii KaTaNa, Ibra, Kaen Shine și DJSoundmeth. Materialul a fost mixat și masterizat aproape în întregime de către Benzen, excepție făcând trackurile: 1, 8 (Megiddo) și 4 (Zhao).

Audiție plăcută!

Și asta nu este tot.

Și vă așteptăm pe data de 25 noiembrie la concertul de lansare, din Elephant Pub, în stilul clasic SickSound… Detalii în curând!

Acestea fiind spuse, te invit să descarci materialul pe care Swift ni l-a oferit gratuit, să îl asculți și să îl recomanzi mai departe unei persoane care consideri ca se va regăsi măcar într-una din piese. Personal am ascultat albumul și vi-l recomand cu încredere.
Audiție plăcută!

Download

Tracklist
1. Trezirea (feat. DJ Soundmeth) (prod. XPL)
2. 9 00 AM (feat. Qishta) (prod. Anto.)
3. Cicatrici (prod. SpoT)
4. Printre Soapte (feat. No Mo’ & Qishta) (prod. Havana)
5. Phoenix (feat. menthoru) (prod. ILLusionist)
6. Blasfemie (prod. Havana)
7. Anger Management (feat. Kaen Shine) (prod. Megiddo)
8. ALINA (feat. KREM & Ibra) (prod. Kenzo & Loopescu)
9. Vrei Hip Hop (prod. Havana)
10. Pe Şleau (feat. The Bridge Committee) (prod. Loopescu)
11. Moment de Luciditate (feat. Esra, Clue & Jazz 8) (prod. Megiddo)