coperta-tranda-constangeles-volumul-1 (resize)

Tranda, membru al label-ului Okapi Sound pregătește lansarea noului material intitulat  „CONSTANGELES – Volumul 1”, care va fi disponibil, începând de miercuri, 26 februarie, pe canalul oficial de YouTube și pe iTunes.

La aproape un an și jumătate de când albumul „Evoluția” a fost lansat, Tranda revine cu primul episod din „CONSTANGELES”. Materialul a fost realizat la Okapi Sound Studio și conține opt piese și colaborări cu Grasu XXL, Smiley, Cabron, Sore, Nane, Deliric, DJ Oldskull. Materialul este unul cu un sound experimental, ce variază ca stare:

Un material pe care am experimentat atât ca sound, cât și ca interacțiune cu cei care au participat la el. Variază ca stare. Vreau să fac muzica așa cum o simt, când o simt și să o livrez la timpul ei. Și cred că timpul ei este acum…

Cel mai recent single extras de pe EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1” este „SxPB”, o colaborare cu Grasu XXL și Smiley, ce a fost lansat împreună cu un videoclip regizat de Iulian Moga, acesta fiind disponibil pe canalul oficial de YouTube.