Walhalla este numele trupei formate din Keri, Blacas, eTas si Jde, care tocmai au lansat un nou album disponibil gratuit la descarcare. Materialul de debut al artistlor il puteti descarca de pe Hades Records. Enjoy !

Venim” este un concept al băieţilor din Valea Jiului. Trupa formată din Keri, prezent ca producător muzical, alături de MCii: Jde, eTas şi Blacas, grup care s-a remarcat pe albumul de producător al lui Keri – „The Beat Bandit”  în anul 2009, atunci când împreună cu Destruct, Dedey şi DJ Undoo au realizat piesa „Break Apart”. După această apariţie, Walhalla, s-a concentrat pe primul album al trupei, pe care l-au denumit „Venim”. Primul single  a fost lansat în luna martie a acestui an, purtând numele de „Lumini Vii„, beneficiind de păreri pozitive din partea ascultătorilor. „Venim” reprezintă cel de-al doilea single, piesă care dă şi titlul albumului.

Cei care au mai contribuit la realizarea acestui album sunt următorii: Boogie, 10, Jde Mic  (inginer de sunet/mix/master), DJ Undoo (inginer de sunet) şi Koma (artwork/design).

Albumul „Venim” este pus la download gratuit pe site-ul Hades Records. De asemenea este primul material ieşit sub egida Bandit Music producţia fiind asigurată în totalitate de către Keri.

Tracklist:

01. Creion
02. Granite feat. 10
03. Intai de toate
04. Fresh air feat. Boogie
05. Cerul ploua foc
06. Vad soarele
07. Venim
08. De lasl la soul
09. Nu se intoarce
10. Break apart RMX feat. Destruct, Dedey & DJ Undoo
11. Prins in noapte
12. Luminii vii