NwandaVești bune pentru cei care-i urmăresc activitatea lui Nwanda! MC-ul va lansa în toamna acestui an un nou material, despre care probabil ați auzit, și anume „Caleidoscop”.

După piesa „Am un plan” lansată în noiembrie 2014, membrul Facem Records a apărut ca invitat pe albumul celor de la The Bridge Committee – punând întrebarea „Cine ești?” pe piesa cu același nume alături de JaZZ 8 și Kent Archie, iar în decursul zilei de astăzi a venit cu vestea lansării albumului, care după spusele sale nu va fi disponibil în format fizic, iar în cazul în care va fi – se va găsi într-o ediție limitată.

Iată și spusele lui Nwanda:

Am un plan, am un plan: să scot album anu’ ăsta și nu peste un an. Nu am stabilit încă o dată fixă de lansare, dar cel mai probabil “Caleidoscop” o să apară în toamnă: a doua jumătate a lui octombrie/ prima jumătate a lui noiembrie. Am multe idei pe care vreau să le pun în practică până atunci, iar lucrurile par să meargă în direcția cea bună. Sper să aveți răbdare până la final și să continuați să sprijiniți acest proiect așa cum ați făcut-o până acum – momentan făcându-l cunoscut și celorlalți prin like-uri, share-uri, discuții etc. Între timp, o să vă mai dau spre ascultare niște piese noi, una dintre ele chiar în săptămânile care urmează. Încă nu m-am decis dacă să-i fac sau nu un clip. Voi ce ziceți?

Până la lansarea următoarei piese pe care Nwanda ne-o va oferi spre ascultare vă invit să audiați ultimul său single – Am un plan”!