Stripes

 În 2012, Stripes – unul dintre noii membri ai trupei Haarp Cord lansa albumul „Cuvinte Motrice”. În decursul zilei de ieri, acesta a urcat pe contul său de YouTube albumul menționat mai sus.

 „Cuvinte Motrice” a fost lansat în februarie 2012, la un an după lansarea mixtape-ului „Valori Spirituale” semnat Stripes & ValesQ.

 Tracklist-ul acestuia cuprinde nouăsprezece piese, printre care se numără colaborări cu Dragonu, Carbon, Aforic, DJ Stek, Cedry2k, Anne-Marie dar și ValesQ, alături de care a colaborat și pentru mixtape-ul „Valori Spirituale”.

 Partea de producție a fost asigurată de Casper, Havana, OKN, Feenom, Redhood și ValesQ, iar mix/master-ul a fost realizat de ValesQ, Lu-K Beats, Blondu și Stripes. Cel care s-a ocupat de artwork-ul albumului este Santis.

 În altă ordine de idei, în acest week-end, Stripes va fi alături de Dragoș Miron și ceilalți colegi de trupă de la Haarp Cord în clubul bucureștean Hangover unde va susține un concert care încheie turneul de promovare al albumului „Două Lumi” semnat Stripes & Dragoș Miron. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

 Audiție plăcută!