albumul-de-la-arcturis-la-canis-majoris-realizat-de-dilimanjaro-iscm-a-fost-lansat-online  După materialul precedent, „Curiozitatea a omorât pisica lui Schrödinger”, lansat acum aproximativ un an și realizat în formula Dilimanjaro și ISCM (acronim de la Infinite Skills Create Miracles), aceștia revin cu un al doilea album pe care vi-l prezentăm în continuarea articolului.

 Materialul „De la Arcturis la Canis Majoris” este unul voluminos ce conține un număr de 19 piese și colaborări cu Vladone, DJ Flow, Canuto, Rai der Rote, RPG LaSesiune & DJ Amperr.

 De producția întregului album s-a ocupat ISCM, în timp ce Dilimanjaro a realizat mix/master-ul iar Flavian Iordache și Waddolf Psihoză coperta acestuia.

 Activitatea lui Dilimanjaro poate fi urmărită pe canalul său de Youtube, dar și pe contul de SoundCloud. Aici puteți urmări și emisiunea pe care o realizează acesta, și anume ȘTIRILEREP.

 De asemenea, vă reamintim și recomandăm să participați la evenimentul de lansare al acestui material, concert ce va avea loc mâine în clubul bucureștean Fabrica, începând cu ora 20:00.

 Audiție plăcută!