Albumul contine 20 de track-uri aranjate in ordinea in care au fost facute. Au fost puse asa pentru a reda exact povestea lui ZHAO (veti afla mai multe citind coperta). Printre colaborari se numara: Makru (Cheya), Gani, F.Charm, Ana B., Smokey, ALAN, Neko, Duda, Kaye Owe, Zmili si Jimmy (ex. Just Us), iar ca producatori: Sonny, F.Charm, Neko, Kaye owe si Shutz (Defunkt Records).
Nu se poate spune ca acest album are un stil anume deoarece contine mai multe genuri de muzica, dar va pot spune cateva din ele. Pe langa rap, gasim – dancehall, reggae, RNB, pop dar si piese care combina mai multe stiluri.
Daca va place acest material si considerati ca merita sustinut, CD-ul va fi disponibil si la vanzare, in carcasa normala, nu plic si nici alte lo-cost-uri, la pretul de 15 lei.
Comenzile se trimit la adresa: [email protected] [plus taxe postale].
Ascultatorii sunt invitati sa faca un top al pieselor preferate de pe album (fie 5, fie 3) si sa il trimita la adresa [email protected] . Se vor acorda 3 premii constand in cate un CD cu albumul, invitatie la lansare si unul din ei va lua parte la filmarile primului clip ZHAO.
Auditie placuta!

Link de download: http://www.dump.ro/fisiere/zhao-colectie-rar/153225/M1toJM6zZQ6IomHv

Parteneri media:

Monden.info
HipHopKulture.ro
UZR.ro
HipHopBlog.ro
IrefutabilNews.ro
RadioONMusic.blogspot.com
Radioon.ro
HipHopMusic.ro
RadioFly.ws
3Cevents.ro
HipHopRomania.ning.com
CriticStudio.ro
PacPac Productions