S-a mai scurs un an, iar noi pur si simplu va multumim! Va multumim tuturor cititorilor nostri care ati ramas alaturi de noi si in 2011 si speram ca in 2012 sa va oferim mult mai multe decat in anul precedent. Multumim si tuturor artistilor care au avut incredere in noi atunci cand am inceput o colaborare si speram ca anul acesta sa oferim impreuna mult mai multa muzica de calitate, fiindca hip hop inseamna arta!

Dupa un an in care am adaugat pe site-ul nostru si muzica internationala, deoarece noi am inceput doar cu hip hop-ul romanesc, speram ca am fost pe masura asteptarilor voastre si v-am oferit o gama larga de articole. Ca in fiecare inceput de an, din 2012 RadioONMusic.ro se pregateste din nou de o schimbare, dar de data aceasta totul ramane o surpriza pentru voi si speram sa fie binevenite. Ceea ce va putem spune este ca vom avea o noua categorie pe site-ul nostru.

Iar acum pe sfarsit, echipa RadioONMusic.ro va doreste tuturor cititorilor nostri un an nou plin de realizari, fericire, dragoste si tot ceea ce va mai doriti voi.

An nou fericit!