1p3855

1. ARS URBANA 3 – Prezentare generală

Ai un skateboard, o pereche de role, sau 2 tuburi de spray? Sau n-ai stare, vrei să-ți rupi tenișii și blugii dar să fii eroul prietenilor tăi ? Eu zic să participi la Ars Urbana III.
Poate nu-i o noutate pentru tine, dar în Moldova, Ars Urbana e singurul festival care promovează arta urbană ! Pentru iubitorii de skateboarding care vor să se afirme și să arate că pot mai mult decât să coboare Copoul în viteză, pentru pasionații de breakdance care vor să-și demonstreze abilitățile si dexteritatea, p…entru artiștii grafitti care vor să-și etaleze talentul fără frica de poliție și pentru designeri nonconformiști , pentru toate formele de arta urbana a luat naștere in 2008 Festivalul Ars Urbana.
De la an la an festivalul a crescut tot mai mult: atât din punct de vedere al participanților, cât și al concursurilor și resurselor implicate. Anul acesta Ars Urbana se va desfășura pe parcursul a trei zile în weekend-ul 10-12 mai, în Club Underground și în cadru Complexului Comercial Palas.

2. Concurs Graffiti

În cadrul secţiunii de Graffiti a festivalului de arta urbană Ars Urbana, aflat la cea de-a treia ediţie, vă anunţăm că modul de înscriere s-a schimbat faţă de anii anteriori – dacă până acum preselecţia s-a făcut pe bază de portofolii sau schiţe pe hârtie, anul acesta schimbăm foaia pentru a vă lărgi modalităţile de exprimare a creativităţii. Pe scurt, am dat foaia pe perete. Tot ce trebuie să faceţi este să ieşiţi pe stradă şi să faceţi ce vă place!
Pe data de 15 aprilie vom anunţa tema/cuvântul de la car…e porneşte concursul. Incepând cu 16 aprilie aveţi multe zile la dispoziţie (până pe 30 aprilie inclusiv) să vă folosiţi can-urile , trafaleţii si pensulele pentru a crea o piesă în minimum 4 culori cu tema/cuvântul respectiv. Voi vă alegeţi dimensiunile, stilul şi spaţiul unde desenaţi. Din motive organizatorice vom adauga cate un ” NU ” inaintea urmatoarelor constructii. NU poate fi orice, NU de la pereţi la rooftopuri, NU tramvaie,NU trenuri, gasiți voi soluția în text;). SPOR !!!

3. Concurs Breakdance – Battle 3v3

link facebook: http://www.facebook.com/events/525254187517827/

afis_ars_urbana_ROA

4. Concurs Arta din sticle Grolsch (sponsorizat de Grolsch)

link concurs: http://www.facebook.com/events/114154565444121/

De 400 de ani, Grolsch apreciază curajul de a face lucrurile diferit, apreciază creativitatea, originalitatea, forma liberă de expresie și, mai ales, pasiunea pentru toate acestea la un loc. De aceea e o bere pe gustul nostru.

Și pentru că promovează curajul de a fi diferit, Grolsch vă provoacă, lansând un concurs de sculptură și design urban, ce va avea loc în cadrul festivalului Ars Urbana ediția a III-a. În cazul în care vă întrebați ce face acest concurs să fie interesant, aflați că toate creațiile în…scrise vor fi construite exclusiv din sticle de bere Grolsch. Sună tentant? Porniți la ”cules de sticle”!

5. Demonstratie Role, Bike, Skate

Vrei să-ţi pui în valoare noile achiziţii în materie de rulmenţi, roţi sau plăci? Vrei să vezi trucuri noi sau să ţi le valorifici pe ale tale într-o competiţie? C.O.N.TOUR îţi oferă ocazia perfectă pentru toate acestea! Vino la Palas pentru a participa lao demonstratie de skateboarding, role si BMX inedita ! Si de ce nu … Daca esti pasionat si le stapanesti bine iti oferim si premii surpriza.
6. Concerte
Grupul de rezistenta, in deschidere Fratii FF si Hardmaky, locatie: Underground Pub, bilet 15 Ron, data 10 Mai 2013, intrare incepand cu orele 20.
ROA, warm-up Hardmaky, locatie: Underground Pub, bilet 20 Ron, data 11 Mai 2013, intrare incepand cu orele 20. (acest eveniment inca nu este creat pe facebook)