SickSound-Crew-Atentie-se-inchid-usile

Așa cum vă anunțam acum două zile, albumul ”Atenție, se închid ușile!”, semnat de către SickSound Crew, urmează a fi lansat în această lună. Începând de astăzi materialul poate fi ascultat pe canalul de YouTube al grupului sau descărcat de pe pagina oficială.

“Atenție, se închid ușile!” este primul album realizat în România într-o colaborare de mai multe trupe și producători ce formează același label de muzică. Materialul conține 16 piese ce numără colaborări cu DJ EM, DJ B-Jam Mr. Levy, Smokey & Krem și Andrea Șofronie, iar la capitolul producție, pe lângă proprii producători (Havana Productions & Ceinaru Beats) și-au adus aportul și: Ortega, Argatu și Megiddo.

Concertul pentru lansarea albumului este stabilit pentru data de 9 mai în clubul bucureștean Kulturhaus. Concertul este organizat de Slam Poetry Bucharest și va fi urmat de un turneu de promovare în țară, pe care îl vom anunța în viitorul apropiat.

Mai jos aveți pe lângă lista pieselor de pe material și posibilitatea de a asculta colaborarea grupului cu Smokey & Krem pentru piesa ”Ai of dă taigăr”.

Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Intro (prod. Ceinaru Beats)
02. „Atenție, se închid ușile!” (prod. Ceinaru Beats)
03. Kung Fu feat. DJ Em (prod. Megiddo)
04. Război fără eroi (prod. Havana)
05. Breaking the cycle (prod. Havana)
06. SickSound 2.0 (prod. Havana)
07. Horror Story feat. Andrea Sofronie (prod. Havana)
08. Real (prod. Havana)
09. Muncă & sudoare (Skit)
10. Ai of dă taigăr feat. Smokey & Krem (prod. Ceinaru Beats)
11. Jackpot feat. DJ B-jam (prod. Havana)
12. Nu am tot feat. Mr.Levy (prod. Argatu)
13. Corner (prod. Ortega)
14. Ye! (prod. Megiddo)
15. Asta e feat. DJ B-Jam (prod. Ceinaru Beats)
16. Outro (prod. Havana)

Descarcă