roots_cousinlp

Dacă nu ați auzit de The Roots până acum, înseamnă că nu ați ascultat destulă muzică și că, probabil, ar trebui să vă uitați la cel puțin o emisiune de-a lui Jimmy Fallon. Trupa americană înființată în 1987 de Questlove și Black Thought a ajuns un punct de referință pentru muzica de pretutindeni. Cu puternice rădăcini hip-hop și neo-soul, trupa a câștigat trei premii Grammy și a ajuns în fața lansării celui de-al 11-lea album.

Acesta se numește ”…And then you shoot your cousin”. Titlul este inspirat de versul lui KRS-One din piesa ”Step Into a World (Rapture’s Delight)” – ”MCs more worried about their financial backin’/Steady packin’ a gat as if something’s gonna happen/But it doesn’t, they wind up shootin’ they cousin, they bugging.”. Albumul poate fi ascultat gratuit până pe 18 mai pe pitchfork, urmând să fie lansat pe 19 mai.

Pentru a promova albumul, trupa a lansat și un clip animat la piesa ”When the People Cheer”, realizat de Joe Baughman. În continuare, vă lăsăm cu clipul și cu link-ul unde puteți asculta albumul.

Vizionare/audiție plăcută!

Albumul poate fi ascultat aici.