Vali Umbra

După cum bine știți, aseară, pe data de 26 aprilie, în ”Atelierul de Producție” s-au desfășurat două dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2014 și anume ”Freestyle Show” alături de lansarea materialului de debut ”Observatorul Baba Novac”, semnat de către Vali Umbră!

Dacă despre „Freestyle Show” v-am mai vorbit, este timpul să aflați câteva lucruri despre ”Observatorul Baba Novac”. Acesta este materialul de debut al lui Vali Umbră, membru al trupei Subcarpați (Bean MC, DJ Power pe Vinil și VJ Andri), ce a fost lansat pe data de 26 arpilie. Albumul conține 16 piese, printre care se numără și colaborări alături de artiști precum Bean MC, Gonza, AFO și Infiitu’

De producția muzicală a materialului s-au ocupat Bean MC, Etalosed, Power pe Vinil și însuși Vali Umbră, ce l-a ajutat pe Bean cu o parte din mix/master-ul albumului. În continuare vă prezentăm tracklist-ul:

01. Vali Umbră – Introducere – Super Dinamită
02. Vali Umbră – Pe Îndelete
03. Vali Umbră – Stilul caracteristic
04. Vali Umbră – Călător
05. Vali Umrbă – ADN (cu Bean MC)
06. Vali Umbră – Nomad (cu Gonza)
07. Vali Umbră – Scapă
08. Vali Umbră – Realități diferite
09. Vali Umbră – Million dollar dream (cu Bean MC)
10. Vali Umbră – De Sub
11. Vali Umbră – Frumusețea stă ascunsă
12. Vali Umbră – Drop Bombs (cu Afo)
13. Vali Umbră – Nu vreau să mă grăbesc (cu Infinitu’)
14. Vali Umbră – Incoruptibilii (cu Bean MC)
15. Vali Umbră – Muzică de bântuială (cu Bean MC)
16. Vali Umbră – Liniște – Outro

De asemenea, Vali Umbră ne transmite:

„Albumul este o cronică hip hop a ultimilor 4 ani din viața mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, călătorii, concerte și amintiri.”

”Observatorul Baba Novac” poate fi downloadat gratuit de pe site-ul oficial al celor de la Subcarpați iar în final, noi vă dorim audiție plăcută!