Ateliere de creatie - Moment de reculegere (web cover)

O, nu, albii ăștia din nou!” și de această dată au revenit cu un videoclip! Da, după cum ați putut citi și în titlul articolului, băieții de la Ateliere de creație lansează producția video a piesei intitulate „O, nu”, care este extrasă de pe cel mai recent material al acestora, ce poartă numele de „Ore Suplimentare”. Așadar, îi avem în prim-plan pe Celălalt, Omu Gnom și Fratele Costel, de videoclip fiind responsabil Ionuț Marius, probabil mult mai bine cunoscut sub numele de Heas.

Din cele 17 piese care se regăsesc pe „Ore Suplimentare”, melodia despre care discutăm poartă chiar numărul 1 în tracklist-ul albumului.  Instrumentalul piesei „O, nu” este produs de către Benson, la platane aflându-se DJ Pilu, în timp ce mix/master-ul poartă semnătura lui Benzen. Studioul în care a fost înregistrată melodia este Cutover Studio.

Băieții de la Ateliere de creație transmit următoarele rânduri:

Am urcat primul clip ce promoveaza noul album Ore suplimentare. Am lucrat cu Ionut Marius Photography, alaturi de care o sa continuam sa facem treaba buna! Dam cu pace tuturor celor care sustin ce facem noi, cumparand originalul si venind la concerte!

Dacă doriți să comandați albumul în format fizic, o puteți face printr-un mail la [email protected]. Noi vă încurajăm să faceți acest lucru și să suțineți artiștii, atât din România cât și din străinătate!

De asemenea, vă aducem aminte de faptul că în data de 14 martie a acestui an, băieții de la Ateliere de creație au oferit un interviu în exclusivitate site-ului nostru, pe care îl puteți citi aici.

Vă dorim vizionare și audiție plăcută!