Serial Killers - Photo by Micheal Cerdeiros

În premieră pentru fanii români, BlackSheepSound anunţă printr-un comunicat de presă colaborarea dintre B-Real, Xzibit şi Demrick care prezintă primul lor proiect ca şi grup: Serial Killers!

Legendarul B-Real membru a trupei Cypress Hill, doreşte să creeze un nouă trupă cu care să elimine fiecare concurenţă. Primul membru a trupei este de pe Coasta de Vest şi anume legendarul Xzibit, cunoscut în întreaga lume. În timp ce cei doi artişti lucrau la proiecte în studio-ul din Los Angeles, au început colaborarea alături de Demrick, cunoscut înainte sub numele de Young De.

Într-un interviu acordat în martie a anului 2010, Demrick făcea aluzie la primul proiect care se va numi „Serial Killers”. Cei trei artişti au rămas împreună şi au făcut posibil ca acest material să fie astăzi finalizat. Recent, B-Real şi Xzibit au vorbit despre acest proiect şi au fost atât de încântaţi de faptul că în cele din urmă acesta va fi lansat şi este complet, aşa cum şi l-au dorit. Data lansării mixtape-ului „Serial Killers”, este de 31 octombrie, mai exact în ziua de Halloween. Cei doi au continuat în declaraţii spunând că proiectul va surprinde cu siguranţă şi fanii noi, dar şi pe cei vechi.

Cu peste două decenii de experienţă în hip hop, 25 de milioane de înregistrări, vânzări şi fani în întreaga lume B-Real şi Xzibit combină energia lor, împreună într-o perspectivă proaspătă alături de Demrick, pentru a crea un sunet agresiv, care poate fi descris doar prin definirea numelui lor: Serial Killers!

Pentru primul videoclip, B-real, Xzibit şi Demrick au colaborat cu Matt Alonzo pentru a trage „First 48„. Vizualizaţi teaser-ul pe BlackSheepSound, iar în curând vom reveni cu noutăţi.