afis battle

Prima ediție Battle On Arena își va deschide porțile pe 9 mai 2015, în Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care se va desfășura pe lângă concursul  pentru MC, din cadrul aceluiași eveniment. Totodată, Battle On Arena va deveni prima platformă de promovare a noilor talente muzicale din zona hip-hop.

Un concept creat de AFO, „Battle On Arena este un eveniment muzical, ce reprezintă pentru tinerii talentați o rampă de lansare. Vrem să punem în valoare inventivitatea si creativitatea participanților. Mulți artiști (MC) din întreaga lume și-au început cariera în cadrul competițiilor de acest gen (Ex. Eminem, Dj Q Bert)” – AFO

Battle On Arena se adresează celor pasionați de MC, producătorilor, DJ-ilor. Zonele vizate, în plus față de ce cele anunțate deja, sunt: breakdance sau street dance, grafitti. Concursul este adresat, însă, și celor care doar au idei (mișto) ce pot inspire o întreagă generație.

BATTLE ON ARENA 2015

www.FB.com/BattleOnArena
9 mai, ora 19.00
Clubul Colectiv Bucuresti
INTRARE – 25 lei

Bilete se pot cumpăra în avans, online de pe MyTicket.ro sau din Rețeaua Diverta.

Event FBwww.FB.com/events/1563802100541005

ÎNSCRIERI

Înscrierile pentru concursurile de MC&BEATMAKERS se fac la [email protected] (pentru MC) și la [email protected] (pentru Beatmakers), până la 1 mai 2015. Cei ce vor numele de scenă, telefonul, adresa de e-mail și orasul/țara de unde vin.

PREMII

Anul acesta, Battle On ARENA vine si cu premii pentru locul 1: cel mai bun MC si cel mai bun BEATMAKER pleacă acasă cu câte un CEC de 1000 de Euro fiecare și cu titulatura de „Cel mai bun dintre cei mai buni”.

GAZDA

MC-ul gazdă al primei editii este Brugner, fost membru Delikt (RANS)/BRG, o persoană cu un umor inegalabil și o istorie bine asumată in hip hop. „Brugner îi va ajuta ajuta pe cei ce s-au înscris să se “cațere” până în vârful piramidei conform regulamentului oficial” – AFO

JURIU

A. Pentru secțiunea de MC, juriul va fi format din Dragonu AK47, care nu mai are nevoie de nici o introducere; DOC de la CTC, veteran pe scena de battle și Omu Gnom, un MC cu rime ghidușe care miroase de la distanță dacă sunt pe loc sau ai venit cu ele de acasă.

DJ host la Battle-ul de MC va fi DJ MO, reprezentând Brigada CHRONIC.

B. Pentru secțiunea de BEATMAKER, s-a strâns categoria grea: Bean (Subcarpați), Sagace și Vlad Dobrescu (CTC). Ei vor fi cei atenți la producțiile celor care au curaj sa se urce pe scena noastră.

INVITAȚI

Din ciclul „stai așa sa dau și eu la microfon ceva”, în pauzele competiționale, Frații Grime și Chimie vor cânta LIVE pe scena Battle On Arena.