E o noua saptamana plina de JOY pentru toata lumea. Ne pregatim sa ne reintoarcem cu multa energie in Kult Studio. Baietii din trupa SENSOR l-au provocat pe BITZA la un live jamming, joi 15 aprilie, de la ora 21:00 doar pe www.joyla9.ro. Raspunsul artistului a fost afirmativ, asa ca nu ai cum sa ratezi episodul cu numarul 5 in care eclectismul trupei SENSOR intalneste HIP-HOP-ul.

Intrarea lui Bitza in muzica nu a fost de la inceput in zona hip-hop. A debutat in trupa Ro-Mania ce a impus un nou stil muzical in scena romaneasca. Dupa Ro-Mania, Bitza a format trupa Deja-Vu. De abia dupa perioada Deja-Vu, Mihai Bita ii cunoaste pe artistii din trupa Parazitii, care il invita sa colaboreze pentru piesa Fara Tine de pe albumul Categorie grea. Acesta este de fapt momentul in care s-a realizat tranzitia lui Bitza catre un stil muzical cu care sa se identifice.
In 2004, dupa mai multe colaborari cu nume din rap-ul romanesc, Bitza debuteaza solo si publica albumul Sevraj, stilul sau de hip-hop fiind numit urban soul. De-atunci si pana in prezent, Bitza a publicat inca alte patru albume: Sinuciderea unui inger”, “Fapte bune” “Sufletul orasului”, “Goana dupa fericire; a castigat Discul de Aur, a avut colaborari foarte interesante si s-a implicat in diverse campanii sociale.

Ai ratat ceva din JOY LA 9? – nu-i nimic, toate episoadele te asteapta pe www.joyla9.ro. Enjoy the JOY!