BlackSheepSound acum si pe mobil

BlackSheepSound a lansat versiunea de site dedicată accesului de pe telefoanele mobile, iar începând de astăzi veţi putea citi cele mai recente noutăţi oriunde aţi fi şi oricând aţi dori.

Deoarece tehnologia avansează într-un mod foarte rapid şi nevoia accesului la informaţie este vitală, ne-am gândit să vă uşurăm vizita pe BlackSheepSound.ro, lansând varianta pentru telefoanele mobile. Căutarea informaţiilor despre preferinţele voastre printre care şi muzica, a devenit o rutină de zi cu zi, iar cum noi suntem unul dintre acele site-uri care beneficiază de informaţie de la o oră la alta, avem nevoie de această schimbare.

Fie că sunteţi în maşină, în parc sau oriunde altundeva, cu ajutorul telefoanelor voastre mobile veţi putea găsi cele mai recente noutăţi, piese, videoclipuri sau chiar şi viitoare concerte din oraşul vostru. Sperăm că v-a ajutat această transformare a site-ului, iar prin m.BlackSheepSound.ro navigarea să fie cât mai uşoară.

Cum orice realizare trebuie apreciată, mulţumirile noastre merg către Iulian Nistor care este responsabil pentru concept, design şi finalizat printr-o colaborare cu Alex Hampu.

 We speak hip hop!