BlackSheepSound Summer

Tare tare vara asta, nu? Şi nu e vară fără soare, răcoritoare, ventilatoare şi bineînţeles a noastră muzică!

Tocmai de aceea BlackSheepSound este alături de voi vara aceasta şi îţi recomandă 10 piese perfecte pentru tine şi prietenii tăi în acest sezon. Fie că sunteţi în maşină şi conduceţi spre mare ori pe tren, fie sunteţi pe şezlong cu căştile în urechi sau la o petrecere alături de cei mai buni prieteni ai voştri, aveţi nevoie de muzică! Vorba doctorului nostru „E muzică, nu-i cea mai bună, dar e a noastră, Şi nu cred că-i vreunul să poa’ să spună că-i cea mai proastă„.

Aşadar, pentru că pe BlackSheepSound au apărut în ultimul timp foarte multe piese potrivite acestui sezon, de la „#ceamaitarevară„, la „Cald„, ne-am gândit să alegem 10 dintre ele şi să punem de-un articol. Nu ai cum să mergi undeva fără playlist-ul bine definit de acasă, iar noi ne-am gândit să vă dăm o mână de ajutor în alcătuirea lui prin aceste recomandări.

Criss Blaziny – #ceamaitarevară feat. Zhao

Plec la mare vinerea după program / Cu alţii ca mine bronzaţi numa’ pe geam, / România e la mare şi uite de-asta / E tare tare vara asta!

O dată cu semnarea cu Mango Records, Criss Blaziny lansează videoclipul piesei „#ceamaitarevara„, aceasta fiind în colaborare cu Zhao. Prin anii 2002, când auzeam primele piese semnate de Criss Blaziny, se lansa şi primul său material „Bla Bla Bla„. Din declaraţiile artistului, acesta scria mult mai simplu atunci când este trist. Am simţit şi noi acea tristeţe pe ultimele două materiale ale sale, dar trecutul a apus, iar în prezent preferă să o facă doar atunci când este vesel. Din punctul nostru de vedere, ar trebui să pornim playlist-ul cu piesa aceasta.

Deliric & DOC feat. High Jet – Nu mă mai întorc

M-am trezit cu capu-n nisip ca struţii / Femeia mă tot toacă sa ne ungem cu soluţii / Toţi sub unsoare şi nu e niciun nor / Şi ea-i prajită uniform ca la rotisor.

După colaborarea cu Gojira & Planet H, care a avut loc la începutul lunii trecute pentru piesa „Fac ce-mi place„, cei doi componenţi ai trupei C.T.C., DOC şi Deliric 1 au lansat de puţin timp noul videoclip a unei piese de sezon, care se numeşte „Nu mă mai întorc„, aceasta fiind în colaborare cu High Jet. Videoclipul a venit alături de un feedback pozitiv, dar pe alocuri am găsit şi comentarii negative, dar care sunt constructive, pline de respect pentru muzica pe care o fac cei doi artişti şi pentru felul lor de a fi. Noi totuşi credem că această piesă este foarte bună, iar în timpul concertelor de anul acesta de pe plaja sau din club-uri, vom cânta alături de ei.

Cabron – Fruzele şi iarba

Dacă şi iarna sunt pe val îţi dai seama cum o ard vara

Abia ce a fost lansată de aproximativ două săptămâni, iar Cabron strânge pe conturile oficiale de Youtube de la HaHaHa Production şi Cat Music, peste 1 milion de vizualizări la „Frunzele şi Iarba„. Este un videoclip ce apare dupa „PaRap”, care probabil a dat un semn de alarmă butonaşilor din spatele tastaturilor. Dar revenind la „Frunzele şi iarba”, Cabron vine cu un videoclip plin de farmec, în stilul bine cunoscut de la HaHaHa.

KeeD feat. Karie – Cald

Cald, cald, cald, nu mai pot de cald, cald cald, ştii că mor de cald, cald, cald

La sfârşitul lunii iunie, a fost lansat un nou single semnat de KeeD, la o piesă ce se intitulează „Cald„, aceasta fiind în colaborare cu Karie, iar după câteva săptămâni şi-a făcut apariţia şi videoclipul. Piesă de sezon, care iniţial trebuia să apară vara trecută, dar s-au anunţat temperaturi maxime anul acesta şi a fost amânată :).

Tranda – Fără griji

„Şi io nu plec, fiindcă abia începe / Picnic, noaptea, stăm la iarbă verde / Muzică bună, boxele blană / Program de vară, ne auzim la toamnă.”

Tranda nu avea cum să lipsească din peisaj, aşa că noi vă recomandăm noua sa piesă „Fără griji„, care vine alături de un mesaj pentru fanii artistului, acesta anunţând viitorul său material „Constangeles – Volumul I„. După cum o spune şi Tranda, piesa aceasta „celebrează vremurile bune„, dar cel mai important pentru noi, cei care ascultăm Tranda, artistul anunţa pe viitorul său material colaborări alături de Grasu XXL, Nane, Criss Blaziny şi Deliric 1.

MefX feat. Spike – Soare

Dar soare, nu-i vreun amator / Are talentul ăla orbitor / El zice că-i un fel de vrăjitor / Că multe ajung la el în dormitor„.

Dacă te numeşti Sorinel, să ştii că piesa aceasta este despre tine, mai ales dacă ai şi 25 de ani şi nu dormi niciodată. Cam aşa este descris personajul „Soare„, de artistul MefX, care a lansat această piesă alături de Spike în luna iunie. Probabil toţi vă doriţi să aveţi talentul lui Sorinel, având în vedere că MefX ne spune că „reuşeşte să intre în graţiile femeilor, pe care le dezbracă în momentul în care apare în peisaj.” Şi bineînţeles, fără Soare nu există vară!

C.I.A. – Facem Frumows feat. Marcian Petrescu

Nu ştiu să fac piese estivale, mare, soare, ştiu doar să fac frumows cu marele, ăla mare

Nu e tocmai o piesă de vară, dar trebuie să o adaugăm printre celelalte piese recomandate, deoarece avem oamenii noştri cu care „Facem Frumows” de fiecare dată când ne vedem la mare. Printre altele C.I.A., ne descrie o seară perfectă pe…role :). Voi vă daţi cu rolele deobicei?

ALAN & KEPA – Gagici Grămadă feat. Maximilian & DJ Oldskull

Nu-i dau nas, ştii ca sunt as / Soarele apune când e vorba de ars / Aşa-s toate, tranquilla / Te pun în cap mai rău ca tequila.”

Alan & Kepa au lansat piesa „Gagici grămadă” special pentru sezonul cald, dar aceasta având un rol important pentru promovarea noului material al celor doi artişti, care deocamdată nu are un titlu stabilit. Piesa vine alături de o colaborare cu Maximilian şi DJ Oldskull, videoclipul fiind realizat de Sega (Frategrafia).

KeeD feat. Zhao & Criss Blaziny – Limonada

Azi sunt în Mamaia, mâine Costineşti / Apoi o dau în Vamă, să nu mă urmăreşti / Distracţie, aberaţie, altă generaţie / Io vara n-am relaţie

Sub egida Red Clover Media, s-a lansat în luna mai o piesă semnată KeeD, în colaborare cu Zhao şi Criss Blaziny. Înainte să apară „#ceamaitarevară„, cu siguranţă cele mai multe covere de pe Facebook ale vizitatorilor noştri, aveau mesajul „Io vara n-am relaţie„. Zhao este artistul pe care-l ascultăm de pe vremea albumului său de debut „Colecţie”, dar abia anul trecut şi-a făcut apariţie pe ecranele TV, respectiv în top-urile radio-urilor.

Ibra – Vara Verde cu Fu, Byga si Brugner

C-aşa o ardem noi, zi de zi, seară de seară/ Suntem mereu p-afară, la fotbal, apoi la scară/ Tenis cu bătrânii, la dublu, merge bine/ Bună dimineaţă, (‘neaţa), spor la muncă vecine!

Vara verde„, o piesă lansată de Ibra în primele zile a sezonului cald, alături de Fu, Byga şi Brugner. Artiştii au întâmpinat vara cu o piesă ce o putem asculta în orice moment al zilei, oriunde am fi, orice am face, chiar şi pe o terasa verde ori la fotbal pe gazonul verde sau la un verde, nu? Echipa noastră a fost la filmările videoclipului, caterincă şi tot ce a fost nevoie pentru realizarea unui astfel de videoclip, dar şi declaraţii pe care le-aţi putut citi pe site-ul nostru.