BlackSheepSound este din nou alături de voi în mediul online, dar la un alt nivel, mult mai profesional, un nou design care oferă o ușoară navigare pe site-ul nostru, o nouă echipă plină de entuziasm care dorește să vă ofere cele mai interesante conținuturi din industria hip hop-ului românesc și nu numai.

Într-un scurt istoric al site-ului BlackSheepSound.ro, putem să vă reamintim performanța acestuia pentru câștigarea titlului de „cel mai bun blog de muzică” doi ani la rând în anii 2010 și 2011, în cadrul evenimentului RoBlogFest. Din 2007, când a fost înființat de către Darius Beldean și până la sfârșitul lui 2011 când a trecut în offline, site-ul a fost unul dintre principalele surse ale muzicii hip hop, aici găsindu-se cele mai recente știri, interviuri, recenzii de la evenimente din toată țara, dar și premiere ale unor artiști cu renume. Site-ul a fost închis din motive tehnice, dar redeschis de către  Alexandru Bratu și Marian Selegian în septembrie 2012 prin colaborarea cu RadioONMusic, astfel devenind un singur proiect sub numele de BlackSheepSound.

BlackSheepSound pornește de la aceleași principii existente din perioada 20072011, doar că acestea vor fi îmbunătățite prin activitatea sa din prezent. Din echipa BlackSheepSound.ro fac parte și astăzi oamenii importanți care au dus acest nume spre succes și anume Darius Beldean (Black Sheep), Avram Andrei (Adverss) și nu în ultimul rând unul dintre cei care au dorit atât de mult deschiderea acestui proiect, Alexandru Bratu (TheSurfer). Alături de Alexandru se află Marian Selegian (masacrejay), fondatorul site-ul RadioONMusic.ro care a luat inițiativa ca BlackSheepSound.ro să se redeschisă astfel, prin această colaborare.

Așadar echipa noastră continuă cu Iulian Nistor (Iulyy), fiind celui căruia îi vom mulțumi pentru fiecare performanță înregistrată de către site. Echipa site-ului continuă cu Ioniță Tami Alexandra (Tami), o persoană deosebită și un PR de excepție; Florian Kiss care este un redactor desăvârșit, pasiunea lui pentru acest site trecând de foarte mult timp la un alt nivel, a demonstrat-o prin articolele sale interminabile; Huțanu Alin (Alvin) un iubitor al concertelor hip hop, recenziile sale fiind excepționale, care cu siguranță va capta atenția voastră. Și nu în ultimul rând Cristina Buzăianu (Vitamina C), care vă pregătește articole despre graffiti, el reprezentând arta prin partea vizuală în cadrul celor 4 elemente din cultura urbană.

În mai puține cuvinte, echipa se enumera astfel: Alexandru Bratu, Marian Selegian, Iulian Nistor, Ionita Tami Alexandra, Darius Beldean, Avram Andrei, Florian KissHuțanu Alin și nu în ultimul rând Cristina Buzăianu.

We Speak Hip Hop!