Blazing Vibez, cea mai apreciata serie de evenimente reggae cu frecventa saptamanala din Bucuresti, revine cu forte proaspete pentru cel de-al doilea sezon. Pe data de 21 septembrie, in club Goblin (str. Smardan, nr. 30/ Centrul Istoric), va avea loc prima editie a noului sezon Blazing Vibez. Evenimentul incepe la ora 22.00 si intrarea este libera. Lineup-ul este format din Chesarion si Ras T.

Dupa o vara de evenimente la malul marii, Blazing Vibez se intoarce in Bucuresti, in fiecare miercuri, cu un format nou si cu surprize pe masura. Pe langa ofertele la bar cu care v-am obisnuit, cei ce vin in fiecare miercuri in Club Goblin vor putea beneficia de vouchere de consumatie sau carduri de membru Jah Army.

Incepand cu 15 septembrie, puteti propune piesele voastre reggae preferate in vederea includerii in playlist-ul Blazing Vibez. Acest lucru poate fi facut direct pe pagina oficiala de Facebook a Jah Army. Doua dintre cele mai apreciate piese vor intra in playlist-ul Blazing Vibez iar cel ce propune piesa va primi un voucher de consumatie in valoare de 25 lei.

Cardurile de membru Jah Army vor fi carduri personalizate pe baza carora puteti beneficia de reduceri substantiale la produsele promotionale Jah Army (tricouri, hanorace, etc.), intrare libera la toate evenimentele Jah Army sau cate un voucher de consumatie la fiecare editie Blazing Vibez. Ele vor fi eliberate saptamanal in cadrul petrecerilor Blazing Vibez celor mai fideli prieteni ai nostri si sunt valabile pe intreg parcursul sezonului de iarna.

Va asteptam pe 21 Septembrie in club Goblin pentru prima editie Blazing Vibez din noul sezon. Am pregatit10 carduri de membru si 100 de vouchere de consumatie pentru ca nimic sa nu stea in calea distractiei.