UN GRUP DE TERORISTI REGGAE AU RAPIT VIBE-URILE!!!!

Miercuri, 8 februarie se decide soarta muzicii reggae in Club Goblin. Vibe-urile reggae au fost rapite si oferim 100 de vouchere de consumatie si 3 bratari „Eyes Wide Shot” pentru toti cei ce ne ajuta sa-le recuperam. In fruntea comandamentului de urgenta ce se va aduna la Goblin, miercuri incepand cu ora 22.00, vor sta Chesarion si Ras T. Intrarea este libera!!

Un grup extremist de teroristi reggae au rapit vibe-urile si au lasat lumea fara muzica reggae. Toti fanii reggae sunt rugati sa ajute la prinderea acestui grup pana miercuri. In cazul in care nu vom reusi, suntem condamnati la o viata plictisitoare si lipsita de distractie. Se crede ca este un complot pus la cale de catre marile corporatii ale Romaniei, impreuna cu Guvernul si Presedentia. S-a aflat ca tinerii din Bucuresti nu mai dau randament la locurile de munca in zilele de joi din cauza unui virus necunoscut anterior – Virusul Blazing Vibez.

Deja am angajat detectivi particulari si o echipa de garzi de corp pentru a pazi echipa Blazing Vibez de viitoarele actiuni ale grupului terorist. Vom oferi ca recompensa cate o bratara „Eyes Wide Shot” celor ce ne ofera indicii care duc la recuperarea Vibe-urilor pana miercuri seara. Daca Vibe-urile vor fi recuperate, veti putea cu aceste bratari bea 25 de shot-uri la Blazing Vibez – tinta principala a atentatelor teroristilor. In caz contrar, trebuie sa ne pregatim de ce este mai rau!

Am primit informatii ca noaptea trecuta (nn. Noaptea de 5 spre 6 februarie) au avut loc o serie fara precedent de proteste in toata tara referitoare al rapirea vibe-urilor. Protestatarii revendicau dreptul la distractie, drept de care au fost vaduviti odata cu actiunea teroristilor. Fortele de ordine au actionat in forta, refuzand accesul presei la locul demonstratiilor. Noi insa am obtinut cateva fotografii pe care le puteti vedea mai jos.

Pentru detalii legate de cursul anchetei, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army. Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la [email protected]