In fiecare saptamana, in ziua de miercuri Blazing Vibez incepe weekendul pentru toti iubitorii de muzica reggae. De aceea, vom sarbatori Craciunul anticipat la Blazing Vibez – Reggae X-mas Party pe data de 21 decembrie incepand cu ora 22.00. Intrarea este Libera si distractia garantata. Ca de obiei, avem si concurs cu premii, de 4 ori mai multe vouchere de consumatie si 400 de shot-uri ca sa ne umplem seara.

Si pentru ca Jah Army Events implineste 4 ani de la primul eveniment, inseamna ca vom petrece de 4 ori mai mult. Este vorba despre patru ani de party-uri reggae, patru ani de distractie, patru ani de concerte si festivaluri. De aceea, dorim sa ii invitam pe toti cei ce ne-au fost aproape si ne-au sustinut de-a lungul timpului la un shot si o seara reggae miercurea viitoare.

Ca in fiecare saptamana, Chesarion si Ras T va asteapta incepand cu ora 22.00 la Goblin pentru cel mai tare party reggae de la primul Burn Babylon incoace. Intrarea este, desigur, libera si avem de 4 ori mai multe vouchere de consumatie pentru a ne aminti cu placere cei 4 ani petrecuti alaturi de voi!

Pentru detalii legate de ofertele si concursurile valabile la urmatoarea editie a party-ului, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army.
Pentru rezervari, nu ezitati sa sunati la numerele de telefon 0754637133. 0733574935; 0213108184 in fiecare zi, dupa ora 16.00.