Imediat dupa deschiderea noului sezon de party-uri reggae in Goblin, Jah Army v-a pregatit o surpriza de proportii: Pentru prima oara la un party reggae saptamanal cu intrarea libera va fi invitat un artist strain. Este vorba despre G. Ras, solistul vocal al cunoscutei formatii unguresti de reggae Riddim Colony, una dintre cele mai apreciate formatii pe plan european. Pe data de 28 septembrie, incepand cu ora 22.00 va veti putea bucura de o seara plina de reggae, dancehall, nu-roots si roots alaturi de Chesarion, Ras T si G. Ras. Pe langa acest lucru, vom oferi 50 de vouchere de consumatie si multe alte surprize pentru publicul iubitor de reggae din Bucuresti.

G. Ras este cunoscut publicului reggae din Romania atat de la concertele alaturi de Riddim Colony, cat si din aparitiile solo pe scena festivalurilor de gen. Stilul sau muzical imbina nu-roots-ul cu dacehall-ul in proportii perfecte, astfel incat distractia este garantata de fiecare data. Pentru concertul de la Blazing Vibez, G. Ras a pregatit si niste piese in prima auditie pentru publicul din roman, piese ce vor fi incluse pe noul sau album.

Blazing Vibez este locul in care, miercuri de miercuri, petrecere tine pana dimineata. Asa ca ne vedem si miercurea viitoare, pe 28 septembrie, sa prindem rasaritul pe ritmuri de reggae.

Asa ca va asteptam pe toti pe 28.09, in Goblin la un super show!