Miercuri, pe data de 7 martie, in Club Goblin (str. Smardan, nr.30|| Centrul istoric) Blazing Vibez impune trendul party-urilor pentru sezonul de primavara-vara 2012. Dupa ce am adus weekendul in mijlocul saptamanii, dupa ce am adus vara in club si dupa ce am mutat clubul la munte, singurul lucru care ne mai trebuia erau ochelarii de soare. Asa ca Blazing Vibez impreuna cu Bodega Eyewear revolutioneaza modul in care se va face clubbing de acum inainte si va ofera posibilitatea de a castiga o pereche de ochelari de soare numai buni de purtat in noptile in care vibe-urile de reggae preiau controlul.

Arata-ne ca stii sa te distrezi si poti primi pe loc, in club, unul dintre cele 50 de vouchere de consumatie si una dintre cele 10 perechi de ochelari de soare. Pe langa acestea, puteti castiga vochere de consumatie, shot-uri si ochelari de soare la concursurile organizate pe pagina oficiala de facebook a evenimentului. De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera, distractia e garantata.

Pentru detalii legate de cursul anchetei, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army. Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la [email protected]