Miercuri, pe data de 9 mai, incepand cu ora 22.00, toti fanii muzicii reggae si ai tatuajelor sunt invitati in Club Goblin (str. Smardan, nr 30|| Centrul Istoric) pentru o editie speciala Blazing Vibez. Jah Army Events impreuna cu No. 5 Studio/ Casa Tatuajelor (str. Smardan nr. 5, Centrul Istoric) va ofera posibilitatea sa va distrati o noapte intreaga pe ritmuri de reggae si sa castigati si unul dintre cele 2 tatuaje puse la bataie.
Tatuajele pot fi castigate prin tragere la sort, completand cupoanele de concurs pe care le veti primi la fiecare long-drink comandat. Pe langa asta, ca in fiecare saptamana, avem 50 de vouchere de consumatie gratuit si un concurs la care puteti castiga unul dintre cele 3 tricouri speciale „Blazing Vibez Tattoo Time” si una dintre cele 4 bratari Eyes Wide Shot.

De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Party-ul incepe la ora 22.00, intrarea este libera si distractia este garantata.

Sursa si detalii: jah-army.net/blazing-vibez-tattoo-time-9-mai-goblin-bucuresti/

Pentru detalii legate de concursurile si promotiile valabile pentru aceasta editie, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army. Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la [email protected]